ECO HUB

Ár:

NOBO ECO HUB – Központi vezérlőegység: 85 000 Ft

NOBO Eco Switch – Programkapcsoló: 22 000 Ft

NOBO ECO Sense – Nyitásérzékelő: 28 000 Ft

NOBO NTB-2R Digitális szobatermosztát – Fehér: 50 000 Ft

NOBO NTB-2R Digitális szobatermosztát – Fekete: 50 000 Ft

Az alacsonyabb energiafelhasználás és a magasabb fűtéskomfort még sosem volt ennél egyszerűbb. Mindössze egy új Nobo Energy Control alkalmazás (okostelefonra vagy táblagépre) szükséges hozzá. 

NOBO ENERGY CONTROL

A Nobo Energy Control egy vezeték nélküli energiaszabályozó rendszer, ami lehetővé teszi otthona fűtésrendszerének irányítását az egész család számára, egy okostelefon vagy egy táblagép segítségével. A Nobo Energy Control könnyen és gyorsan telepíthető, és ha kész, az otthonára szabott, egyéni fűtésprogramok beállítása már gyerekjáték. A Nobo Energy Control akár 25%-kal is csökkentheti a fűtésköltségét. A fűtőpanelek teljes és átfogó vezérlése révén egyszerűen csökkentheti azoknak a helyiségeknek a hőmérsékletét, amelyeket nem használ, illetve szabályozhatja a hőmérsékletet egy applikációval, függetlenül attól, hogy hol jár éppen a világban. 

 A Nobo ECO HUB üzembe helyezéséhez egy Wi-Fi képes routerre van szükség. Az ECO HUB saját, vezeték nélküli hálózatot használ az által vezérelt készülékekkel történő kommunikációhoz, így az otthoni routerhez csak az ECO HUB-ot kell csatlakoztatni. A Nobo Energy Control alkalmazást futtató okostelefon, illetve táblagép a routeren keresztül éri el a Nobo ECO HUB-ot, így a távolról történő vezérléshez internetkapcsolat szükséges.  

ECO HUB: Okostelefonról vagy táblagépről vezérelhető központi rádiófrekvenciás jeladó és vezérlő. Használatához Nobo Energy Control alkalmazásra van szükség, amely Android és iOS rendszerű mobil eszközökre is telepíthető        
ECO SWITCH:
Fali üzemmódkapcsoló, amely segítségével az ECO HUB-on beállított üzemmódokat lehet manuálisan kiválasztani.  A kapcsoló használatával akkor is alkalmunk nyílik a programok közti váltásra, amikor az okostelefonunk nincs a közelünkben.  RCE-700:ECO HUB által vezérelhető és programozható konnektor.Maximálisan kapcsolható áramerősség: 10 A

NCU-2R: A hét minden napjára egyedi programozási lehetőséget biztosít.A komfort és a takarék-hőmérséklet beállítható a termosztáton, vagy akár a NOBO ECO HUB applikációján keresztül is.      

ECO SENSE:
Ablaknyitás érzékelő, amely az ablak kinyitásának pillanatában lekapcsolja a hozzá tartozó zónában lévő fűtőpaneleket, majd a becsukást követően automatikusan visszakapcsolja azokat.
RS-700: NOBO ECO HUB által vezérelhető és programozható mikrokapcsoló.Maximálisan kapcsolható áramerősség: 4 A  RSX-700: NOBO ECO HUB által vezérelhető és programozható, DIN sínes kapcsoló.Maximálisan kapcsolható áramerősség: 16 A